Betrouwbaar, discreet en flexibel
Auto met chauffeur

Onze chauffeurs brengen u graag in één van onze auto’s van de ene naar de andere afspraak. Zo kunt u tijdens de rit zonder op de weg te hoeven letten bijpraten met uw relaties of de achterbank gebruiken als werkplek en ongestoord doorwerken. Business Drivers staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat op het door u gewenste tijdstip en de afgesproken plek een chauffeur mét auto voor u klaarstaat.

Onze chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn zeer ervaren en CCV-D1 en of CCV-D2 gecertificeerd. Dit betekent dat iedereen bij Business Drivers op een erkend en hoog niveau over de juiste vaardigheden beschikt. Alles om u de allerbeste service te bieden! Wilt u uw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken? Als onze chauffeur weet hoe uw planning eruit ziet, kan hij de routes voorbereiden voordat hij u ophaalt. Al onze chauffeurs hebben veel kennis van het wegennet en zorgen ervoor dat u op tijd bij al uw afspraken bent. Wilt u liever vervoerd worden in uw eigen auto? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een privéchauffeur.

Afgesproken periode

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van directieauto’s met een (vaste) chauffeur. Voor elke periode die u wenst. Een auto met chauffeur voor een dag, week of een jaar?

Het kan bij Business Drivers allemaal. Ook wanneer u gedurende bepaalde periodes veel onderweg bent is het mogelijk om een directieauto te huren in combinatie met een chauffeur. Alles is bespreekbaar.

Auto met chauffeur voor uw relaties

Een onvergetelijke indruk achterlatenmaken? Onze auto’s zijn voor het ontvangst van uw relaties bijzonder geschikt. Wilt u uw gasten op laten halen van het vliegveld? Een bezoek brengen aan een evenement? Of wilt u met een relatie dineren? Met één van onze limousines laat u gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter. Ook met onze zevenpersoons MPV of luxe VIP-bus is het mogelijk grotere groepen te vervoeren.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.