Betrouwbaar, veilig en discreet
Hulp bij wagenpark

Bent u op zoek naar nieuwe auto’s voor uw wagenpark? Of wilt u misschien wel uw hele wagenpark vergroenen en de overstap maken naar elektrisch? Business Drivers helpt u graag op weg.

Groen wagenpark

Het imago en de maatschappelijke betrokkenheid van organisaties is steeds belangrijker. Mede daarom maken organisaties vaker een overwogen keuze voor vergroening van het wagenpark. Elektrische voertuigen hebben een gunstig effect op het klimaat, de luchtkwaliteit en geluidsoverlast. Daarnaast stoten elektrische auto’s minder schadelijke stoffen dan benzine- en dieselvoertuigen uit. Voor een groen wagenpark is het ook belangrijk dat u gebruik maakt van stillere en zuinigere banden. Wilt u ook de overstap maken naar een groen wagenpark, maar heeft u te weinig tijd u erin te verdiepen? Wij nemen u het graag uit handen. Voor hulp en advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij regelen het voor u

Samen nemen we door welke wensen u heeft, wat het budget is en aan welke eisen de auto’s moeten voldoen. Welke range moeten auto’s hebben? Hoeveel mensen wilt u erin vervoeren? Merk, type, motor, grootte, kleur. Alles zetten we op een rijtje. We denken graag met u mee welke auto’s het beste bij u of uw bedrijf passen. Wij gaan vervolgens de dealers langs op zoek naar de juiste auto’s. Als we die gevonden hebben zorgen we ervoor dat u een auto op proef krijgt. Zo kunt u zelf ervaren of wij de juiste hebben uitgezocht. Is dat niet het geval? Geen probleem, we zoeken net zo lang tot we wél de juiste auto’s vinden.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.