Reviews
DE ERVARINGEN VAN
Tom Kliphuis
Tom Kliphuis
Tom Kliphuis

Business Drivers hebben mij bijna 6 jaar lang een uitstekende service geboden: veiligheid voorop, punctueel en comfortabel, zodat de tijd optimaal benut kon worden met bellen, stukken lezen of ook luisterend naar muziek enjoying the ride.
Tom Kliphuis CEO Cooperatie VGZ 2014-2020

ab klink
Ab Klink
Ab Klink

Ik maak inmiddels al zeven jaar lang met plezier gebruik van de diensten van Business Drivers en in het bijzonder van Yasin Tastan. Een hoge professionaliteit aan rijvaardigheid koppelt zich aan vertrouwelijkheid, vriendelijkheid en doortastendheid als er zaken spelen rond het vervoer, het wagenpark, de contacten met de leasemaatschappij, de garage, het opdrachtgevende bedrijf (bij mij cVGZ) etc. Aanbevelingen hebben soms iets plichtmatigs. Daar is nu geen sprake van!

Andrerouvoet
André Rouvoet
André Rouvoet

In de acht jaren dat ik voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland ben geweest ben ik regelmatig gereden door Yasin Tastan. Dat was elke keer, zonder uitzondering, een genoegen: professioneel, stipt, correct en altijd vriendelijk en dienstbaar. Warm aanbevolen!

Meer informatie omtrent persoonsbeveiliging, onze werkwijze en mogelijkheden verstrekken wij u graag in een persoonlijk gesprek.