Snel, veilig en betrouwbaar
Koeriersdiensten

Business Drivers heeft een uitgebreid pakket aan koeriersdiensten. Naast reguliere zendingen verzorgen wij ook spoedzendingen, lijndiensten en marathonritten. Onze koeriers staan dag en nacht voor u klaar. Of het nu gaat om waardevolle documenten of goederen op pallets. Wij zorgen ervoor dat het veilig van A naar B vervoerd wordt. Nationaal én internationaal.

Onze koeriers

Alle pakketten worden uiterst zorgvuldig vervoerd. Want wij realiseren ons het belang van een stipte en correcte verzending. Onze chauffeurs beschikken daarom over ruime rij-ervaring en een goede wegenkennis. Zij zorgen ervoor dat alle pakketten op correcte wijze worden vervoerd.

Vergunning

Uiteraard rijden al onze voertuigen met de vereiste NIWO-vergunning. Dit houdt in dat wij vervoer voor derden mogen verrichten met een laadvermogen met meer dan 500 kg. Dus ook voor vervoer van hele grote pakketten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten

De prijs voor onze koeriersdiensten is afhankelijk van de afstand, de hoeveelheid goederen en het gewicht. We hanteren scherpe tarieven en denken graag met u mee om u de meest gunstige prijs aan te bieden. Wilt u een afspraak maken, meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.