Betrouwbaar, discreet en flexibel
directiechauffeur

Onze directiechauffeurs brengen u graag in uw eigen auto van de ene naar de andere afspraak. Zo kunt u tijdens de rit even helemaal ontspannen of uw achterbank juist gebruiken als werkplek om ongestoord door te werken. Business Drivers staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat op het door u gewenste tijdstip en de afgesproken locatie een directiechauffeur klaarstaat.

Onze directiechauffeurs

Al onze directiechauffeurs zijn zeer ervaren en CCV-D1 en of CCV-D2 gecertificeerd. Dit betekent dat iedereen bij Business Drivers op een erkend en hoog niveau over de juiste vaardigheden beschikt. Alles om u de allerbeste service te bieden! Wilt u uw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken? Laat iemand vooraf uw agenda aan ons doorgeven. Onze directiechauffeur plant dan van te voren de meest efficiënte route in. Laat u uw eigen auto liever thuis staan, maar wilt u toch graag gebruik maken van een privéchauffeur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een auto met chauffeur.

Onze directie- en privéchauffeurs zijn inzetbaar voor enkele ritten en voor retourritten. Bijvoorbeeld om uw auto even door de wasstraat te rijden, maar natuurlijk ook om op locatie standby te blijven staan. Wij doen er alles aan te voldoen aan uw wensen. Wilt u liever alleen gehaald en gebracht worden, omdat u gedurende de dag op één locatie verblijft? Tegen een aantrekkelijk, vast tarief bieden wij u de mogelijkheid van onze haal- en brengservice aan.

Verschillende ritten
Privéchauffeur als BOB

Heeft u een diner, bruiloft of jubileum en wilt u er graag heen met uw eigen auto? Rijd zelf naar de bestemming of laat Business Drivers u brengen. Op het door u aangegeven tijdstip staat de privéchauffeur weer klaar om u naar huis te brengen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van bijpassende wijnen tijdens het diner, proosten met champagne op het kersverse bruidspaar of een extra alcoholische versnapering nuttigen tijdens een gala.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.