Flexibel, discreet en loyaal
Persoonsbeveiliging

Op steeds grotere schaal worden persoonsbeveiligers ingezet voor beveiliging en begeleiding van zakenmensen, artiesten, politici en vermogenden. Bij Business Drivers bieden wij zowel nationaal als internationaal onze diensten aan op het vlak van persoonsbeveiliging.

Een team vol ervaring

Voor persoonsbeveiliging zijn de chauffeurs van Business Drivers in het bezit van een internationaal erkende security & bodyguard ID. Het merendeel van onze persoonsbeveiligers is werkzaam geweest bij instanties als Korps Mariniers, het Korps Commandotroepen, de Politie, Koninklijke Marechaussee of DKDB (Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging). Zij weten dus als geen ander van welke invloed veiligheid is. Ons team persoonsbeveiligers kenmerkt zich – naast ervaring en kennis – doorover een aantal eigenschappen die absoluut noodzakelijk zijn: loyaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie.

Wat doen onze persoonsbeveiligers voor u?

De taak van onze persoonsbeveiligers is het beschermen van onze opdrachtgever. Voor het eerste transport verdiepen wij ons in uzelf, uw wensen en uw af te leggen routes. Wij stemmen alles af op uw wensen. Zo kan onze persoonsbeveiliger u bij uw voordeur ophalen en assisteert hij u op de plaats van bestemming naar binnen toe. In de tussentijd blijft hij op u wachten. Uit veiligheidsoverwegingen rijden onze persoonsbeveiligers in principe in uw eigen auto, maar uiteraard is het te bespreken als u liever in één van onze auto’s vervoerd wilt worden. Onze persoonsbeveiligers zijn altijd representatief en kunnen op verzoek zowel opvallend als onopvallend ingezet worden.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.